top of page

VERHUUR

De bus wordt verhuurd met chauffeur voor al uw evenementen, huwelijken, fotoshoots, verjaardagen, reclame, promoties, TV opnames, personeelsuitjes, … en dit in de provincies Oost-en West-Vlaanderen.

1950

START PRODUCTIE T1

De T1 of Volkswagen splitbus werd gebouwd van 1950 tot 1967. De eerste versie noemen we de T1 of splitbus omdat de voorruit uit 2 delen bestaat.

1965

BOUWJAAR VAN ONZE SPLITBUS

Onze VW bus is er eentje uit het jaar 1965 en biedt plaats aan 7 passagiers plus de chauffeur.
De bus is een originele Duitse Sambabus met als optie M130, wat betekent dat de bus geen dakruiten of schuifdak heeft. Sambabussen zijn de deluxe versies van het eerste Volkswagenbusje.

HUURPRIJS

De huurprijs is altijd een all-in prijs

Wat betekent dat er voor u geen extra kosten meer zijn voor extra kilometers, benzine, uren van de chauffeur, …
Al deze zaken zijn reeds inbegrepen in de huurprijs.

Het verhuren van de bus gebeurt door ons 100% legaal. De bus heeft een vergunning voor bezoldigd ceremonievervoer en draagt de bijhorende TL-nummerplaten en de chauffeurs van de bus beschikken over een geldige bestuurderspas. De bus is tevens correct verzekerd. U hoeft zich dus helemaal geen zorgen te maken tijdens uw rit in onze splitbus.

Splitbus verhuur Oost-Vlaanderen
Splitbus verhuur België

Of als het altijd al uw droom is geweest om eens mee te rijden met zo’n splitbusje, dan is het gewoon ook mogelijk om een toertje te doen met u en uw familie of vrienden.
U kan natuurlijk ook de cadeaubon gebruiken om iemand een ritje in onze splitbus cadeau te doen.

bottom of page